(Hoofd-)trainer gezocht!

Wie zijn wij?
‘Sporten in een fijne omgeving’ dat is het doel van Badmintonclub BC Sluyk Lekkerkerk. Hoe we dat doen? Door iedereen: jong, oud, fanatiek of recreatief een plekje te geven.

Badminton Club Sluyk Lekkerkerk is opgericht in mei 1970 en is aangesloten bij de Nederlandse Badminton Bond. Dankzij de inzet en het enthousiasme van een groot aantal vrijwilligers hebben wij momenteel rond de 140 leden. De verdeling tussen jeugd en senioren is ongeveer 50%.

Bekijk onze website voor meer informatie: www.bclekkerkerk.nl.

Wat zoeken wij?
Voor de start van het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer die onze spelers onderhanden neemt. Hij/Zij is creatief met het geven van trainingen en zorgt met een diversiteit aan oefeningen voor plezier tijdens de trainingen. Een mix van plezier en inzet zorgt verder voor bijbehorende prestaties. Momenteel spelen onze teams qua sterkte vanaf de vierde divisie.

Daarnaast moet de trainer communicatief vaardig zijn en zal er op gezette tijden afstemming zijn met het bestuur, de jeugdtrainer(s) en de diverse commissies.

Wanneer trainen wij?
Momenteel trainen de groepen tweemaal in de week op de dinsdag- en donderdagavond. Exacte dagen en tijden kunnen in overleg verder op elkaar worden afgestemd.

Interesse gewekt?
Als we je interesse gewekt hebben en jij denkt bij onze mooie club te passen: neem dan met ons contact op! Mail je motivatie naar [email protected].

Tot snel?

Bestuur Badminton Club Lekkerkerk