Hoofdtrainer gezocht!

Als vereniging zijn wij momenteel op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Iets voor jou? Bekijk de volgende tekst en als jij jezelf hierin herkent horen wij graag van je.

Wie zijn wij?

‘Sporten in een fijne omgeving’ dat is het doel van badmintonclub BC Sluyk Lekkerkerk. De afgelopen jaren is de club uitgegroeid van een bescheiden dorpsclubje naar een de van de grootste verenigingen van Zuid-Holland. Hoe we dat doen? Door iedereen: jong, oud, fanatiek of recreatief een plekje te geven.

BC Sluyk Lekkerkerk is opgericht in mei 1970 en is aangesloten bij de Nederlandse Badminton Bond. Dankzij de inzet en het enthousiasme van een groot aantal vrijwilligers hebben wij momenteel rond de 150 leden. De verdeling tussen jeugd en senioren is ongeveer 50%.

BC Sluyk Lekkerkerk staat verder voor gezelligheid en voor badminton leren spelen in een goede sfeer van beginnende recreant tot ervaren competitiespeler. Zie ook onze website voor meer informatie over wie wij zijn en waar we voor staan: www.bclekkerkerk.nl.

Wat zoeken wij?
Voor de start van het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer die onze competitiespelers in twee groepen onderhanden neemt. Hij/Zij is creatief met het geven van trainingen en zorgt met een diversiteit aan oefeningen voor plezier tijdens de trainingen. Een mix van plezier en inzet zorgt verder voor bijbehorende prestaties. Momenteel spelen onze teams van de vierde divisie tot en met de zevende klasse.

Daarnaast moet de trainer communicatief vaardig zijn en zal er op gezette tijden afstemming zijn met het bestuur en de diverse commissies. Tevens zal het op prijs worden gesteld als de trainer tijdens de thuiswedstrijden van de competitie en bij andere gelegenheden zijn of haar gezicht laat zien.  Een train(st)er met licentie SLB3 geniet de voorkeur.

Wanneer trainen/spelen wij?
Momenteel trainen de competitiegroepen tweemaal in de week op de dinsdag- en donderdagavond.

Interesse gewekt?
Denk je bij onze mooie club te passen en durf je de uitdaging aan te gaan? Je wilt tevens samen met ons de weg bewandelen en verder uitbouwen die wij zijn ingeslagen? Neem dan met ons contact op! Mail je motivatie naar [email protected] en beschrijf waarom jij de nieuwe trainer bent die wij zoeken. Hopelijk kunnen we dan binnenkort nader met elkaar kennismaken.

Bestuur Badminton Club Lekkerkerk