Vereniging

Welkom bij Badmintonclub Sluyk Lekkerkerk (BCL). BCL wil haar leden de mogelijkheid bieden om de badmintonsport op verschillende niveaus te beoefenen zowel recreatief als competitief. Het streven is om de leden uit te dagen en zichzelf op sportief vlak te verbeteren. Het leveren van een prestatie is bij BCL echter niet het belangrijkst. Het samen plezier hebben tijdens en na het badmintonnen staat bij ons hoog in het vaandel.

Badmintonclub Sluyk Lekkerkerk heeft als belangrijkste doel een sociale vereniging te zijn waarbinnen iedereen zich thuis voelt. Waarden als saamhorigheid, behulpzaamheid en sportiviteit passen bij onze vereniging.

Om het sociale aspect van de vereniging te versterken worden er ook diverse activiteiten naast het badmintonnen georganiseerd. Kijk voor de diverse activiteiten verder op de website.

We spelen het gehele seizoen door in de plaatselijke sporthal De Bakwetering. Het badmintonseizoen loopt gelijk aan een schooljaar.

De trainings- en speelavonden zijn op dinsdag en donderdag. De (jongste) jeugd start op beide avonden gevolgd door de oudere jeugd en senioren.

Competitiewedstrijden thuis worden gespeeld op vrijdagavond of op de zaterdag.

Samengevat bieden wij:

• Badminton voor iedereen;
  • Twee of zelfs drie keer per week spelen/trainen, voor recreatie-, jeugd- en competitiespelers;
  • Een zeer gunstige contributie;
  • Goede trainers voor meerdere trainingen per week, voor alle niveaus
    Shuttles tijdens trainingen en competitiewedstrijden inbegrepen in de contributie en shuttlebijdrage;
  • Extra trainings mogelijkheid voor talentvolle jeugd én de mogelijkheid met senioren mee te trainen;
  • Kosteloze training voor (beginnende) recreatieleden;
  • Verschillende clubevenementen (zoals een feest, clubkampioenschap);
  • Gezinskorting bij drie of meer leden.

Kijk gerust eens rond om deze site en als je het leuk lijkt om het spelletje te komen spelen, kun je altijd langskomen of meer informatie opvragen.