BC Sluyk Lekkerkerk heeft geen goede zaken gedaan in de strijd om de derde plek in de landelijke vierde divisie. Er werd met 5-3 verloren van het tweede team van BCRS.

De Lekkerkerkse brigade kwam moeizaam uit de startblokken. Zowel de heren- als de damesdubbel werd in twee sets verloren. Vervolgens wisten ook Colin Barrow en Maarten Timmer beiden hun single partij niet te winnen. Sanne van Buuren en Chimay van der El zorgden voor de eerste winstpartijen waardoor BCL met een 4-2 achterstand de mix-partijen in ging. Waar Colin Barrow en Sanne van Buuren hun mix wonnen, trokken Maarten Timmer en Chimay van der El aan het kortste eind: 5-3.

Het tweede team van Sluyk Lekkerkerk is tegen een zeperd aangelopen. Op bezoek bij het ijzersterke DKC ging het team met 8-0 onderuit. Ook team 3 beleefde een moeizame middag op bezoek bij BC DEO. Er werd met 7-1 verloren. Het door HK Metaalservice gesponsorde vierde team heeft een knappe 5-3 overwinning geboekt op het tweede team van Maassluis. Team 5 heeft de punten eerlijk verdeeld met BC Selecta 1: het werd 4-4. Ook het zesde team speelde 4-4 tegen “de buren” van BC ShuttLEQ. Het zevende team boekte een 3-5 overwinning op bezoek bij Maassluis. Team 8 won met 5-3 van BC Ouderkerk. Team 9 wist op bezoek bij het sterke BC Raptim geen punt te pakken. Het werd 8-0 voor het thuisteam.

Door Redactie