Competitieteams

BC Sluyk Lekkerkerk speelt in de najaarscompetitie met een tweetal teams in de landelijke bondscompetitie en met een aantal teams in de regiocompetitie. De standen van de competitie worden bijgehouden op de badmintonafdeling van toernooi.nl.

Seizoen 2017/2018

Voorjaarscompetitie
BC Sluyk Lekkerkerk heeft in het seizoen 2017/2018 acht jeugdteams en 1 dames en 1 heren team in de voorjaarscompetitie. Hier vind je de standen en uitslagen van de teams in de voorjaarscompetitie.

Bondscompetitie

BC Sluyk Lekkerkerk heeft in het seizoen 2017/2018 twee teams in de bondscompetitie. Beide teams spelen vierde divisie. Hier vind je de standen van de teams in de bondscompetitie.

Regiocompetitie
BC Sluyk Lekkerkerk heeft 8 teams die uitkomen in de regiocompetitie, variërend van de 7e klasse tot aan hoofdklasse. Hier vind je de standen van de teams in de regiocompetitie.

Herencompetitie
BC Sluyk Lekkerkerk heeft in het seizoen 2017/2018 1 team die uitkomt in de herencompetitie.