Senioren competitie

Algemeen
Net als sporten als voetbal en tennis heeft ook badminton een competitie waarin teams het tegen elkaar opnemen. Voor de regio Zuidwest bestaat er een gemixte regiocompetitie in het najaar (van september t/m februari) en een niet-gemixte voorjaarscompetitie (van februari t/m mei). Ook bestaat er een landelijke bondscompetitie.

BC Sluyk Lekkerkerk komt uit in zowel de regiocompetitie als in de landelijke competitie en is in de meeste klassen en een aantal divisies vertegenwoordigd. Voor een overzicht van alle teams klik dan hier.

De competitiespelers kunnen twee keer in de week trainen. Wil je weten wanneer? Bekijk dan hier de speeltijden.

Belangrijke informatie over competitie spelen
BC Sluyk Lekkerkerk speelt in de competities van de Nederlandse badmintonbond; Badminton Nederland. De bond heeft een aantal reglementen en andere regelingen die op hun website te vinden zijn.