Senioren competitie

Algemeen
Net als sporten als voetbal en tennis heeft ook badminton een competitie waarin teams het tegen elkaar opnemen. Voor de regio Zuidwest bestaat er een gemixte regiocompetitie in het najaar (van september t/m februari) en een niet-gemixte voorjaarscompetitie (van februari t/m mei). Ook bestaat er een landelijke bondscompetitie.

BC Lekkerkerk komt met twee herenteams uit de regiocompetitie. Voor een overzicht van alle teams klik dan hier.

De competitiespelers kunnen 1 keer in de week trainen en 1 keer vrij spelen. Wil je weten wanneer? Bekijk dan hier de speeltijden.

Belangrijke informatie over competitie spelen
BC Lekkerkerk speelt in de competities van de Nederlandse badmintonbond; Badminton Nederland. De bond heeft een aantal reglementen en andere regelingen die op hun website te vinden zijn.