Clubkleding

BC Sluyk Lekkerkerk speelt haar wedstrijden in een clubshirt. Het clubshirt is verplicht voor competitiespelers bij de senioren en bij de jeugd. Bijna elk team heeft een eigen sponsor. Op het betreffende clubshirt komt dan ook een afdruk van het logo van de sponsor te staan.

Verkoop clubkleding

Komend seizoen komen er twee momenten voor het bestellen van de clubkleding:

Voor 3 september, voor het begin van de najaarscompetitie, en in januari/februari voor het begin van de voorjaarscompetitie.

Dit gaat dus anders dan voorheen! Ook het kleding passen verloopt anders, Inter Relatiegeschenken heeft geen pasmogelijkheid! Het is daarom handig als jullie de kleding onderling kunnen passen om tot de goede maat te komen.

Het bestellen kan op de volgende manier. Als duidelijk is welke maat je nodig hebt van je trainingspak of shirt kun je dit mailen naar clubkleding@bclekkerkerk.nl. Graag het volgende vermelden in de mail:

  • Je maat van het desbetreffende kledingstuk.
  • Voor welk doeleinde het gebruikt gaan worden, dit moeten wij weten voor de bedrukking (bijv. jeugdcompetitie, eigen gebruik training, dames- en herencompetitie).
  • Je initialen (alleen bij het kopen van een trainingspak, deze worden er op gedrukt op broek en jasje).
  • Vermeld ook duidelijk je naam, zodat wij je kunnen informeren zodra het klaar is.

De prijzen van de shirts zijn:

  • Jeugdshirt: 28,50
  • Seniorenshirt: 32,50

De betaling gaat ook anders dan voorgaande jaren. Zodra je een mail stuurt naar bovenstaand mailadres, krijg je van ons een bevestiging met de verwachte levertijd en totaalprijs. Het is de bedoeling dat je dan de totaalprijs overmaakt op het volgende rekeningnummer t.n.v. Badmintonclub Sluyk Lekkerkerk: NL50RABO0335758835.

De levertijd zal in deze nieuwe situatie ongeveer drie weken bedragen.