Moeizaam begin BC Sluyk Lekkerkerk

Het eerste team van BC Sluyk Lekkerkerk mocht in de eerste wedstrijd van het seizoen aantreden tegen Meershuttle uit Hoofddorp. Het door het Amicitia gesponsorde team kwam naar huis met drie punten.

De herendubbel werd verloren waarna de damesdubbel wel gewonnen werd. Hierna mochten Maarten Timmer, Jasper Hak, Chimay van der El en Cavoa van der El aantreden voor de enkelpartijen.  De heren hadden het erg zwaar en Cavoa verloor in een spannende driesetter. Alleen Chimay wist een punt te pakken voor het team. Met een 4-2 achterstand mochten de Lekkerkerkers beginnen aan de mixpartijen. De eerste mix ging verloren, maar de tweede mix werd gewonnen na opgave van de tegenstanders. De wedstrijd eindigde in 5-3.

Het tweede team verloor thuis met 3-5 van Alblasserdam. Team drie verloor nipt uit met 5-3 van BC Mix 3. Team vier verloor uit bij Leerdam met 2-6. Het vijfde team verloor 8-0 van Schoonhoven 2. Team zes wist thuis met 5-3 te winnen van Ouderkerk 2. Team zeven verloor met 2-6 van BC Brielle. Het achtste team won met 5-3 van Ouderkerk 3 en het herenteam verloor met 6-2 van Schoonhoven H1.

Door Redactie