Het eerste team van Badmintonclub Sluyk Lekkerkerk heeft haar laatste wedstrijd van het seizoen afgesloten met een 5-3 overwinning op TFS Barendrecht. Daarmee is het team op de vierde plek geëindigd in de landelijke 4e divisie.

Na een matige start waar zowel de heren- als damesdubbel werd verloren, wist BCL 1 wel al haar enkelpartijen in winst om te zetten. Colin Barrow had hier 3 sets voor nodig terwijl Maarten Timmer, Sanne van Buuren en Chimay van der El allen genoeg hadden aan 2 sets. Met het gelijke spel binnen wisten Colin Barrow en Chimay van der El het 5e punt binnen te halen met hun mixpartij. Maarten Timmer en Sanne van Buuren trokken na een spannende partij net aan het kortste eind.

Team 2 is er, ondanks een 8-0 overwinning op de laatste speeldag, niet in geslaagd om degradatie tegen te gaan. Na een zwaar seizoen verlaat het team met opgeheven hoofd de landelijke vierde divisie. Hetzelfde geldt voor het derde team van BCL dat na het kampioenschap van een jaar geleden terugkeert naar de 1e klasse. Op de laatste speeldag werd met 3-5 verloren van Velo. Team 4 is geëindigd op een mooie 3e plek na een 5-3 nederlaag tegen BC Onder Ons. Ook het vijfde team eindigt op een mooie 3e plek na een 5-3 nederlaag tegen RBC Sowat. Team 6 verloor met 7-1 van “de buren” van BC Ouderkerk en eindigt op plek 6. Team 8 heeft met 7-1 verloren van het 4e team van BC Shuttleq. Team 9 is geëindigd met een keurige 4-4 tegen BC Schollevaar en het door “De Bruijn” gesponsorde herenteam heeft met 6-2 verloren van koploper BC Ouderkerk.

Door Redactie