Het eerste team van BC Sluyk Lekkerkerk ging op bezoek bij BC Maassluis. Na een spannende avond met vier driesetters kwamen de Lekkerkerkers met vijf punten naar huis.

De herendubbel werd door Colin Barrow en Maarten Timmer in een drie setter gewonnen waarna de dames Sanne van Buuren en Chimay van der El hun meerdere moesten erkennen in hun tegenstanders. Na de dubbelpartijen pakte de Lekkerkerkers drie punten in de singles. Alleen de single van Sanne van Buuren ging verloren. Met het gelijke spel binnen sloeg het team nog één keer toe. De mixpartij van Barrow/van Buuren werd verloren, maar Timmer/van der El pakte het laatste punt voor de overwinning. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 3-5 voor BC Sluyk Lekkerkerk.

Het tweede team dat ook uitkomt in de vierde divisie won met 3-5 van Smashing Fellows 2. Team drie verloor met 3-5 van TFS Barendrecht 8. Het vierde team verloor thuis met 2-6 van Alblasserdam 1. Team 5 verloor uit van Maasdam 1 met 5-3. Het zevende team wist 5-3 te winnen van Network 1 en het door Tegelbedrijf de Bruin & Kees van Vliet gesponsorde negende team ging met 6-2 onderuit tegen BC Mix 13.

Door Redactie