Het door het Amicitia gesponsorde eerste team van BC Sluyk Lekkerkerk heeft een knappe zege geboekt tegen de nummer 1 in haar poule. De Lekkerkerkers wisten met 7-1 te winnen van Leerdam 1.

Zowel de heren- als damesdubbel werd gewonnen door de Lekkerkerkers. Hierna mocht het team aantreden voor de singelpartijen. Colin Barrow, Maarten Timmer en Sanne van Buuren wisten deze punten binnen te slepen in twee sterk gespeelde sets. Alleen Chimay van der El speelde een driesetter, maar ook zij pakte een mooi punt voor het team. Met een 6-0 voorsprong was de overwinning al binnen en moesten er nog twee mixen gespeeld worden. Hiervan werd er 1 gewonnen. Dit resulteerde in een knappe 7-1 overwinning!

Het tweede team verloor uit van Leerdam 2 met 3-5 van de concurrent om de eerste plek. Het derde team pakte thuis een knappe 5-3 overwinning tegen BCRS 3. Team vier verloor met 3-5 van Ommoord. Het zesde team verloor 1-7 van Network 1. Team zeven pakte een knappe 8-0 overwinning. Zij wonnen van Smashing Maasdam 3. Het achtste team nam vier punten mee naar huis van SNA.

Door Redactie