BC Lekkerkerk onderuit in Bilthoven

BC Sluyk Lekkerkerk heeft haar goede reeks geen passend vervolg weten te geven. Het team ging met 5-3 onderuit tegen BC Irene. De opponent uit Bilthoven begon scherper aan de wedstrijd wat resulteerde in een overwinning voor het thuisteam in zowel de heren- als damesdubbel.

Waar Colin Barrow ook de eerste heren singel niet wist te winnen, pakte Chimay van der El het eerste punt voor de Lekkerkerkse brigade. Maarten Timmer pakte het tweede punt voor het uitteam door zijn tegenstander in twee sets te verslaan. De dames singel van Sanne van Buuren ging echter verloren waardoor BC Sluyk met een 4-2 achterstand de ‘mixen’ in ging.

Colin en Sanne trokken na een spannende 3setter na de verlenging in de laatste set aan het kortste eind. Maarten en Chimay waren hun tegenstanders wel de baas: 5-3 voor BC Irene.

BC Lekkerkerk lijkt daarom genoegen te moeten nemen met de 3e plek in de landelijke vierde divisie.

Voor team 2 blijft het ongekend spannend in haar divisie. Het team speelde met 4-4 gelijk tegen het eerste team van Cross Smash. Met nog twee wedstrijden te gaan zijn er nog steeds 3 teams die strijden om het kampioenschap, waaronder BC Lekkerkerk.

Het derde team verloor met 3-5 van BC Onder Ons 3 uit Den Haag. Het vijfde team won met 6-2 van Vianen. Het door ‘Stoel en Bank’ gesponsorde zesde team, ging met 6-2 onderuit in en tegen Maasdam. Team 7 wist knap met 5-3 te winnen. Het achtste team won met 2-6 van Ommoord 6.

Het heren team ging met 8-0 onderuit in de derby tegen BC Blue Sky.