Het is pas de tweede speelweek voor BC Lekkerkerk, maar de eerste overwinning voor de vereniging is binnen! Afgelopen donderdag kwam het eerste herenteam van BCL uit tegen Leiden.

Gekleed in het nieuwe clubtenue verscheen H1 van BCL in de sporthal. Waar de tegenstanders van Stijn Oskam en Gerben van Rossum net een maatje te groot bleken te zijn, wisten de gebroeders Pieter & Jeffrey Pols hun herendubbel in een spannende driesetter te winnen. De derde set werd nipt met 24-22 gewonnen.

Een tussenstand van 1-1, voordat de singles werden gestart. Gerben, Stijn en Jeffrey wisten hun singles zonder al te veel problemen te winnen. Lars trok in zijn single helaas aan het kortste eind. Net als bij de eerste serie dubbels, werd ook de laatste serie eerlijk verdeeld met de tegenstander. Lars en Pieter verloren, maar Stijn en Jeffrey wisten een driesetter knap naar zich toe te trekken. Einduitslag: 5-3 voor BCL. De eerste overwinning van het seizoen is binnen!

BCL H2 mocht afgelopen vrijdag aantreden tegen BC Apollo M1. De Lekkerkerkers sloegen er helaas niet in om punten mee naar huis te nemen. De wedstrijd eindigde in 0-8 voor de IJsselsteiners.

Door Redactie