Eerste returnwedstrijden voor BC Sluyk Lekkerkerk

Het eerste team van BC Sluyk Lekkerkerk mocht voor de tweede keer aantreden tegen het sterke
Ribad BC 1. De Lekkerkerkers wisten thuis vier punten te pakken tegen een tegenstander die nog niet verloren of gelijk gespeeld heeft in de competitie.

Het team stond na de heren- en damesdubbel met 0-2 achter. Zowel Colin Barrow en Maarten Timmer als Chimay van der El en Joyce de redelijkheid wisten de dubbelpartij niet naar zich toe te trekken. In de singels wisten de Lekkerkerkers wel de punten te pakken. Sanne van Buuren, Maarten Timmer en Chimay van der El wonnen hun enkel. Alleen Colin Barrow moest zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Met een 3-3 op het scorebord waren er nog twee punten te behalen. Deze twee punten werden verdeeld. Hierdoor eindigde de uitslag net als vorige week in 4-4.

Het tweede team verloor uit in Naaldwijk met 7-1 van BC Mix 2. Team 3 won met 6-2 van Drop Shot 5. Het vierde team won thuis met 5-3 van TFS Barendrecht 10. Het vijfde team wist de nummer 1 (Unicum 2) in de poule met 6-2 te verslaan. Team acht verloor met 2-6 van Maassluis 4. Het negende team won thuis met 6-2 van Shutleq 5. En het door De Bruijn gesponsorde herenteam wist niet te winnen van Netwerk M1. Zij verloren met 5-3.

Door Redactie