Het eerste team van BC Sluyk Lekkerkerk lijkt zich te nestelen in de middenmoot van de landelijke divisie. Het Amicitia-team speelde met 4-4 gelijk tegen BC Maassluis 1. Een terecht resultaat over de 8 gespeelde partijen.

Het team begon niet goed met twee verloren dubbels. Zowel Colin Barrow en Maarten Timmer verloren en ook het koppel Joyce de Redelijkheid en Chimay van der El verloren. In de singles ging het de lekkerkerkers beter af. Colin Barrow , Chimay van der El en Maarten Timmer wonnen hun enkelpartij, waar alleen Sanne van Buuren haar meerdere moest erkennen in haar sterk spelende  tegenstander. De punten in mixpartijen werden eerlijk verdeeld. Einduitslag: 4-4.

Het tweede team had een moeilijke wedstrijd tegen TSF 2 uit Schiedam. Het team verloor thuis met 1-7. Alleen Sandra Both won de single. Het derde team won de lastige uitwedstijd in-en tegen Barendrecht met 3-5. Team 5 won met 5-3 van Smashing Maasdam. Team 7 speelde 4-4 tegen Network 1. Het achtste team, gesponsord door Klusbedrijf Kees van Vliet, verloor met 8-0 van Selecta 3 en team 9 verloor met 3-5 van Mix 13.

Foto gemaakt door John Wijntjes

Door Redactie