sluyk lekkerkerk toont veerkracht

BC Sluyk Lekkerkerk pakt remise

Het eerste team van BC Sluyk Lekkerkerk is er niet in geslaagd mede-middenmotor Martinus Gaasperdam op grotere afstand te zetten. In sporthal De Bakwetering pakten de Lekkerkerkers 4 punten.

De herendubbel werd tegen de zeer technisch spelende koppel uit Amstelveen ruim verloren. Waar de heren onderuit gingen, pakten de dames Chimay van de El en Sanne van Buuren wel de winst. Ook in de enkels waren het de dames die wel de punten wisten te pakken. Met een 3-3 stand uit de eerste zes partijen wist alleen het koppel Maarten Timmer/Chimay van de El de mix te winnen.

Team twee haalde flink uit bij Shuttle Up uit Sliedrecht. Het team wist met 7-1 te winnen. Het derde team kwam uit tegen Drop Shot 5 niet verder dan een 4-4. Team 4 verloor uit met 5-3 tegen regiogenoot Alblasserdam. Het 5e team, gesponsord door Vermeulen Autoschade speelde met 4-4 gelijk tegen het eerste team van RAP. Team 6 wist met 5-3 te winnen van FST 3 uit Waalwijk. Team 7 verloor met 6-2 van Network 2. Team 8 wist helaas niet te winnen van BC Raptim 1. Het team verloor met 6-2. Wel een mooie vermelding voor dame Hanneke Oskam, in 3 sets wist zij haar singlepartij voor het team binnen te slepen!

Door Redactie