BC Sluyk Lekkerkerk haalt flink uit

Het eerste team van BC Lekkerkerk heeft een riante 7-1 zege weten te behalen in de landelijke vierde divisie op concurrent om de derde plek: Badmintonclub Irene.

Het team schoot uit te startblokken door zowel de heren- als damesdubbel te winnen. Ook in de singels was de Lekkerkerkse brigade scherp. Alleen Colin Barrow trok aan het kortste eind. Maarten Timmer, Sanne van Buuren en Chimay van der El wisten hun partij wel in winst om te zetten. Doordat vervolgens ook beide mix-partijen door het thuisteam werden gewonnen, neemt het team de derde plek over van de concurrent uit Bilthoven.

Het tweede team van BCL heeft 5-3 haar uitwedstrijd verloren van het eerste team van BC Cross Smash. Team 3 heeft haar uitwedstrijd in Den Haag van BC Onder Ons met 3-5 gewonnen. Het vijfde team heeft uitgehaald in haar klasse. Het werd 7-1 voor het thuisteam. Het door Stoel en Bank gesponsorde zesde team heeft de punten gedeeld met Maasdam. Het werd 4-4. Ook het zevende team deelde de punten met haar tegenstander: Smashing Fellows. Hetzelfde geldt voor het achtste team dat ook gelijk speelde. Het werd 4-4 tegen BC Ommoord.

Door Redactie