Team 1 van BC Sluyk Lekkerkerk heeft met 4-4 gelijkgespeeld tegen laagvlieger TFS Barendrecht 5. Het team begon goed aan de wedstrijd, waar zowel de heren- als de damesdubbel werden gewonnen. Na de singels stond het echter 3-3. Waar Colin, Sanne en Chimay hun partij verloren, trok Jasper na 3 sets wel aan het langste eind. De mix-partijen werden ook verdeeld, waardoor 4-4 de eindstand werd. Met dit resultaat groeit het gat naar de koppositie.

Het door Jordens Fysio medisch Centrum gesponsorde Herenteam 1 wist met 1-7 te winnen van BV DEO. Door deze overwinning staat het team nog altijd soeverein aan kop in haar klasse. 
Het team begon nog enigszins moeizaam aan de wedstrijd. Daan en Jeffrey verloren de eerste mannendubbel in 3 sets. Vervolgens begon het te lopen bij het team wat direct resulteerde in een overwinning in de 2e herendubbel van Ruud en Marco. Ruud, Jeffrey, Daan en Marco wisten vervolgens ook allen hun singel te winnen na bijzonder spannende wedstrijden. Doordat ook de resterende twee herendubbels in winst werden omgezet, konden de Lekkerkerkers 7 punten mee naar huis nemen.

Team 2 verloor met 3-5 van BC Quintus na veel spannende partijen. Ook team 3 wist niet te winnen. Het werd 1-7 voor haar opponent: Unicum. Team 4 wist wel te winnen. Het werd 7-1 tegen Voorburg.

Door Redactie