Deze speelronde kwam het eerste team van BC Sluyk Lekkerkerk uit tegen VELO 6. Het was een moeizame wedstrijd. Afgelopen zaterdag werd de herendubbel van Jasper en Colin, de damesenkel van Chimay en de gemengd dubbel van Colin en Sanne gewonnen. De overige partijen werden helaas verloren. Door dit verlies heeft het team punten laten liggen om het gat met de koploper te verkleinen. Maar het team weet wel een sterke tweede positie te handhaven, en de afstand tot de nummer 3 uit te breiden.

Het door de Onderlingen – gesponsorde team 3 kwam dit weekend twee keer in actie. Thuis verloren zij helaas met 1-7 van de koploper BC Shuttlek 1. Daisy Jonker wist het enige winstpunt voor het team te behalen. Uit speelden zij afgelopen maandag een sterke wedstrijd tegen de nummer 2 van de poule, BC Unicum. Zowel Mark, Lianne als Daisy wonnen al hun partijen. Ook Gerben wist een punt binnen te slepen.

BCL 4 verloor thuis met 2-6 van de nummer 2 BC Brielse. Afgelopen zaterdag verloor BCL 2 uit in Den Haag van Onder Ons 1. Team BCL M1 is het enige team deze week dat een overwinning wist binnen te halen voor BCL. Zij wonnen 5-3 van Nerash M2.

Door Redactie