Moeizaam begin BC Sluyk Lekkerkerk

Het eerste team van BC Sluyk Lekkerkerk wist de openingswedstrijd niet te winnen in Ridderkerk. Het door Amicitia gesponsorde team verloor met 8-0 van Ribad 1.

Na de verloren heren -en damesdubbel werden ook de enkelpartijen van Colin Barrow, Sanne van Buuren, Maarten Timmer en Chimay van der El verloren. Sanne van Buuren en de debuterende Chimay van der El wisten hun spannende driesetter net niet te winnen. Met een 6-0 achterstand begonnen de koppels vol goede moed aan de mixpartijen. Maarten Timmer en Joyce de Redelijkheid verloren hun partij in twee sets en de tegenstanders van Colin Barrow en Chimay van der El gingen er met de winst vandoor na een drie setter. Hierdoor verloren de Lekkerkerkers met 8-0.

Het tweede team van Sluyk Lekkerkerk dat hun debuut maakte in de landelijke divisie verloor thuis met 2-6 van BC Mix 2 uit Naaldwijk. Team 4 verloor nipt met 5-3 van TFS Barendrecht 10. Het vijfde team wist geen punten te pakken tegen Unicum 2. De wedstrijd eindigde in 8-0. Het zesde team wist ook niet te winnen, zij verloren met 2-6 van Katwijk 2. Team 8 verloor van Maassluis 4 met 8-0. Het herenteam pakte thuis drie punten tegen Network M1.

Door Redactie