bc sluyk herpakt zich

Na de domper van een week geleden, heeft het eerste team van BC Lekkerkerk haar tweede wedstrijd wel weten te winnen. Tegenstander Conquesto werd met 5-3 verslagen in sporthal de Bakwetering.

De herendubbel werd gewonnen waarna Chimay van der El en Joyce de Redelijkheid hun meerdere moesten erkennen in hun tegenstanders in de damesdubbel. Colin Barrow, Sanne van Buuren en Chimay van der El wisten allen hun enkelpartijen te winnen. Maarten Timmer trok na een spannende partij in de derde set net aan het kortste eind. Met nog één punt nodig voor de overwinning, begon het team aan de mixpartijen. Waar Colin Barrow en Sanne van Buuren hun mixpartij wisten te winnen, kwamen Maarten Timmer en Joyce de Redelijkheid na een spannende partij net te kort waardoor de eindstand 5-3 werd.

Het door Burgland Vastgoed gesponsorde tweede team heeft ook haar tweede wedstrijd in de landelijke vierde divisie niet weten te winnen. In Kwintsheul werd met 6-2 verloren van BC Quintus. Team 3 speelde haar eerste wedstrijd van het seizoen. Het team debuteerde in de hoofdklasse met een 1-7 nederlaag tegen het sterke Vridos. Het vierde team heeft knap 3-5 gewonnen van en bij BC Zeemeeuwen. Team 5 nam drie punten mee uit Gorinchem na een 5-3 nederlaag tegen BC Raptim. Team 6 nam 4 punten mee naar huis na de uitwedstrijd in Schoonhoven. Team 7 verloor met 5-3 van BC Unicum. Het achtste team van BCL wist geen punten te pakken tegen het sterke Network. Team 9 verloor met 1-7 van ABC Swindregt. Ook het herenteam wist in de C-Klasse geen punten te pakken. Het werd 8-0 voor Selecta.

Door Redactie