Het eerste team van BC Sluyk Lekkerkerk wist na een pittige avond te winnen van Helios SB. De lekkerkerkers kwamen met vijf punten naar huis.

De wedstrijd begon spannend met twee driesetters, die zowel gewonnen werden door de heren als de dames. Colin Barrow en Chimay van der El wisten vervolgens ook de enkelpartijen in twee sets naar zich toe te trekken. De enkelpartijen van Maarten Timmer en Sanne van Buuren gingen wel verloren. Met een 2-4 voorsprong gingen ze de mixpartijen in. Colin en Sanne verloren deze pittige pot in drie sets, maar Maarten en Chimay wisten de overwinning nog binnen te slepen! De wedstrijd eindigde in een 3-5 overwinnen!

Het tweede team sloeg hard toe en won thuis met 8-0 van de Zender 1. Team drie speelde ook een uitstekende wedstrijd en pakte zeven punten tegen TFS 6. Het vierde team verloor nipt met 5-3 van Bodegraven. Het vijfde team won 5-3 van Apollo 1. Team zes verloor met 3-5 van Oosterhout 5. Het door Kees van Vliet gesponsorde team zeven verloor thuis met 2-6 van Selecta 2. Team acht verloor eerder al met 6-2 van Alblasserdam 5. Het herenteam pakte twee punten bij de buren in Krimpen a/d Lek.

Door Redactie