Afgelopen weekend kwam het eerste team van BCL uit tegen de koploper, BC Dropshot 4. Dit team diende 5-3 te winnen van BCL om het kampioenschap te bevestigen. Dit is hen ook gelukt, waarmee kampioenschap voor ons eerste team definitief van de baan is, maar zij desalniettemin zeker zijn van een mooie tweede plaats in hun poule.

De herendubbel van Colin en Jasper ging verloren, waar die van Sanne en Cavoa juist gewonnen werd. Sanne wist haar singel zonder al te veel problemen te winnen. Jasper had iets meer moeite met zijn tegenstander, wat leidde tot een ware uitputtingsslag, waarin hij aan het langste eind wist te trekken. De tussenstand was daarmee 3-3 voordat het team aan de mixen begon. De tegenstanders waren echter in de gemengd dubbels een maatje te groot voor BCL, waardoor de wedstrijd eindigde in 5-3 verlies voor BCL.

Deze week kwam het vierde team van BCL, gesponsord door Vermeulen Autoschade, uit tegen BBS Bodegraven 2. Waar de heren Pieter en Roland hun dubbel nipt in drie sets verloren, hadden de zussen Anouk en Maaike minder moeite met hun tegenstanders. Maaike wist tevens zonder te veel moeite haar single te winnen. Pieter en Lara hadden het wat zwaarder, maar wisten beiden knap in 3 sets van hun opponenten te winnen. De mixen werden onderling verdeeld. De wedstrijd eindigt in een 5-3 winst voor BCL 4.

Het lukte Team 2, met invaller Jasper Benschop, helaas niet om punten te pakken deze speelronde. Het verloor 8-0 van BC Mix. Het derde team wist knap 4-4 te spelen tegen TFS 6. Het tweede herenteam kreeg uit een flinke tik te verduren tegen Apollo. Het team verloor 8-0.

Door Redactie