Het eerste team van BC Sluyk Lekkerkerk heeft in de landelijke vierde divisie goede zaken gedaan in haar poule door met 8-0 te winnen van hekkensluiter BC Mix.

De Amicitia brigade ging direct goed van start door zowel de heren- als de damesdubbel overtuigend in twee sets te winnen.

Ook in de singels liet ‘team 1’ geen steken vallen. Colin Barrow, Jasper Hak en Chimay van der El wonnen allen in 2 sets. Sanne Van Buuren had een zware kluif aan haar sterke opponent maar wist knap in 3 sets te winnen.

In de mix-dubbels pakten Jasper Hak en Cavoa van der El het zevende punt na het laten zien van overtuigend spel.

Colin Barrow en Sanne van Buuren hadden het lastiger met hun tegenstanders, maar trokken in de 3e set toch aan het langste eind.

Door deze 8-0 overwinning lijkt de tweede plaats een feit. Met een ruime voorsprong op de nummer drie en een net zo ruime achterstand op de nummer één in haar poule, lijkt dit het maximaal haalbare met nog twee wedstrijden te gaan.

Met een zevende positie in haar poule kent team 2 een pittig jaar. Desondanks strijdt het team wekelijks voor wat het waard is, wat deze week erg knap heeft geleidt tot 2 punten in een 2-6 nederlaag tegen koploper BV Deo.

Team 4 pakte een zeer mooie en overtuigende zege. Op bezoek bij Phoenix’17, wist het team met 0-8 te winnen.

Herenteam 2 heeft op bezoek bij ‘de buren van Blue Sky’ in Bergambacht met 6-2 verloren. Na een wedstrijd met veel spannende partijen neemt het team 2 punten mee terug naar Lekkerkerk.

Ook het jeugd-pilot team kwam deze week in actie. Zij wonnen knap met 4-1 van BC Drop Shot.

Door Redactie