Team 4 mocht deze week thuis aan de bak tegen de hekkensluiter uit hun competitiepoule: Phoenix ’17. Het door Vermeulen Autoschade- gesponsorde team wist thuis 7-1 te winnen en staat hierdoor na vijf wedstrijden op een vijfde positie.

Het team begon sterk aan de wedstrijd. Zowel Marcel en Pieter als Lara en Anouk wisten hun dubbel zonder veel problemen te winnen. Pieter had in zijn single wat meer moeite met zijn tegenstander, waardoor hij helaas niet in staat was zijn partij de goede kant op te trekken. De singles van Maaike, Roland en Anouk leverde drie punten op voor de Lekkerkerkers. De mix van Marcel en Lara werd in een spannende driesetters gewonnen door BCL. Roland en Maaike hadden minder moeite in hun mix en wisten deze in twee sets te winnen. Een sterke speelronde voor het vierde team! Met daarbij natuurlijk de nodige lekkernijen (Zie foto 😉 )

Het tweede team van BC Sluyk Lekkerkerk verloor uit met 1-7 van BV Deo 2. Denise wist haar single te winnen en bezorgde daarmee de Lekkerkerkers de enige winstpartij. Het tweede herenteam van BCL wist deze week met 5-3 te winnen van het eerste herenteam van BC Blue Sky.  

Door Redactie