Het door de Onderlingen gesponsorde derde team heeft een flinke tegenslag te verduren gekregen. In de uitwedstrijd tegen TFS Barendrecht, werd er met 8-0 verloren. Daarmee blijft het team onder de degradatiestreep bivakkeren.
Tegen de sterke nummer 2 uit de poule werden zowel de heren – als damesdubbel verloren. Ook tijdens de singelpartijen kwamen de Lekkerkerkers er niet aan te pas. Stijn, Kim en Lianne verloren hun partij in 2 sets. Gerben trok na 3 sets aan het kortste eind.
Ook de mixpartijen van de koppels Mark/Daisy en Stijn/Kim konden helaas niet in winst worden omgezet.

BCL 1 is tegen haar tweede nederlaag van het seizoen opgelopen. Er werd met 3-5 verloren van de koploper: Drop Shot. Waar het team na de dubbels nog op een 2-0 voorsprong kwam, stond er na de singels een 3-3 tussenstand op het scorebord. Doordat beide mixen tot slot door het uitteam werden gewonnen, bleven de Lekkerkerkers met 3 punten achter. Het gat naar de koploper is daarmee vergroot tot 8 punten.

Het tweede team heeft knap gelijkgespeeld tegen BC Mix. In sporthal de Bakwetering werd het 4-4. Team 4 verloor dit weekend met 7-1 van Bodegraven. Herenteam 2 verloor met 0-8 van het sterke Apollo. Het pilot jeugdteam van BCL wist 1 punt binnen te slepen en verloor met 1-4.

Door Redactie