Deze week kwam het tweede team van BC Sluyk Lekkerkerk uit tegen BC Quintus 1 te Kwintsheul. Na een enorme uitputtingsslag met 8(!!) driesetters, eindigde de wedstrijd in 4-4.

Met een enigszins incompleet team (met invallers Chimay en Colin uit BCL 1) vertrok de spelers afgelopen vrijdag naar Kwintsheul, niet wetende dat ze een recordaantal driesetters zouden gaan spelen. Het door De Vries en Verburg- gesponsorde team is er in geslaagd om het maximale aantal driesetters te spelen tijdens een wedstrijd.

De herendubbel van Werner en Colin ging helaas verloren, waar de dames Denise en Elvira genoeg in hun mars hadden om de damesdubbel de juiste kant op te trekken. De singels werden ook onderling verdeeld met de tegenstanders. Colin en Denise wonnen hun partij, waar Chimay en Werner in hun partij helaas aan het kortste eind trokken.

In de mix waren het Colin en Elvira die het binnen wisten te slepen. De tegenstanders van Werner en Chimay waren een maatje te groot, en zij verloren hun mix in drie sets.

Al met al een pittige wedstrijd waarin het team knap 4 punten mee naar huis wist te nemen.

Door Redactie