BC Sluyk Lekkerkerk heeft 6 broodnodige punten meegenomen uit Den haag. Er werd met 2-6 gewonnen van de nummer 3 in de poule: BV Onder Ons.

Waar de herendubbel verloren ging, wisten de dames Chimay van der El en Sanne van Buuren, de damesdubbel wel te winnen. Vervolgens wisten alle “Lekkerkerkers” hun single partij te winnen waardoor het team met een knappe 1-5 voorsprong de mixpartijen in ging. Waar Colin Barrow en Chimay van der El hun mixpartij verloren zagen gaan, wist het duo Maarten Timmer en Sanne van Buuren wel aan het langste eind te trekken. De Amicitia brigade sluit met deze overwinning weer aan in de middenmoot van de poule, waar de onderlinge verschillen erg klein zijn.

Het tweede team, dat evenals het eerste team uitkomt in de landelijke vierde divisie, ging in Voorburg tegen de plaatselijke BC stevig onderuit. Het werd 7-1 voor het thuisteam. Team 4 heeft zeer overtuigend met 8-0 gewonnen van hekkensluiter SV Vridos. Het vijfde team nam drie punten mee terug naar Lekkerkerk na haar uitwedstrijd in Alblasserdam. Team 7 deelde de punten met BC Mix: 4-4. Tot slot wist het door ‘Tegelbedrijf de Bruin’ gesponsorde negende team haar wedstrijd niet in winst om te zetten. Er werd met 6-2 verloren van het eerste team van SNA.

Door Redactie