sluyk lekkerkerk toont veerkracht

Het eerste team van BC Sluyk Lekkerkerk pakte, na de oorwassing van vorige week, dit weekend wel de punten. Tegen BCRS uit Spijkenisse wisten de Lekkerkerkers met 6-2 te winnen.

De dames Sanne van Buuren en Chimay van der El wisten de damesdubbel vrij eenvoudig in winst om te zetten, waar de heren Colin Barrow en Maarten Timmer in 3 sets het onderspit moesten delven. Na de dubbelpartijen sloeg de Amicitia-brigade toe. Alle singles werden gewonnen. De mixpartij Barrow/Van der El ging verloren, maar het koppel Van Buuren/Timmer pakte in twee sets het laatste punt.

Het tweede team had een zware avond. Thuis tegen DKC 5 uit Den Haag verloor het team met 1-7. Het derde team pakte een keurige 6-2 overwinning tegen DEO 4. Het 4e team, gesponsord door HK Metaalservice verloor in tegen Maassluis met 6-2. Team 5 pakte een 3-5 overwinning tegen Selecta 1. Team 6 speelde uit bij ‘de buren’ van Shuttlek met 4-4 gelijk. Team 9 verloor met 1-7 van Raptim 2 en ten slot het Herenteam verloor nipt met 5-3 van Ommoord Mannen 1.

Door Redactie