Het eerste team van BC Lekkerkerk is de competitie gestart met een 3-5 nederlaag tegen The Smashing Fellows. Na een wedstrijd met maar liefst 5(!) 3-setters, trok de Amicitia brigade aan het kortste eind.

 De wedstrijd ging van begin af aan gelijk op. Waar de herendubbel werd verloren, waren het de zusters ‘van der El’ die het eerste punt voor het thuisteam binnen sleepte. Ook tijdens de singel-partijen waren het de dames die voor de punten zorgden. Chimay en Cavoa wisten hun partij in 2 sets te winnen. Colin moest vanwege een blessure in de derde set zijn partij opgeven. Jasper Hak kwam in zijn partij in de derde set net te kort tegen zijn sterke opponent. De Lekkerkerkers gingen met een 3-3 tussenstand de mixen in. Met een sterk invallende Jasper Benschop in de gelederen wist het thuisteam geen partij meer te winnen: 3-5.

 Team 4 verloor op bezoek bij Maassluis met 7-1. Het Mannenteam 1 is de competitie goed van start gegaan. Thuis werd met 7-1 gewonnen van de Zeemeeuwen. Het tweede herenteam trok op bezoek bij ‘de buren’ van Shuttlek aan het korste eind: 7-1. 

Foto: Sanne Helleman

Door Redactie