Na het verlies van vorige week, wist het eerste team van BC Lekkerkerk zich te herpakken door met 5-3 te winnen van BV DEO 3.  

Door een blessure kon Colin ook deze week niet meespelen. Jasper Hak en Jasper Benschop wisten de herendubbel in twee sets te winnen. Jasper Hak, Sanne en Cavoa waren in hun single te sterk voor de spelers van DEO. Jasper Benschop trok in drie sets helaas net aan het kortste eind. Tot slot werd de mix van Jasper en Cavoa gewonnen, waar Jasper en Sanne de mix net niet naar hun hand konden zetten. De wedstrijd eindigde in 5-3 winst voor BCL 1.

Het door De Vries en Verburg-gesponsorde tweede team kreeg te maken met een sterk eerste team van Maassluis.  Na een wedstrijd met 4! driesetters, verloren zij thuis met 1-7. De herendubbel van Silas en Werner werd na een spannende driesetter verloren door de Lekkerkerkers. De dames van Maasluis waren te sterk voor Elvira en Denise. Werner wist in zijn single het eerste en enige punt binnen te halen. De singles van Marije, Silas en Elvira evenals de twee mixen waren voor Maassluis, waardoor de pot eindigde in 1-7 verlies.

Team 3 verloor helaas met 4! driesetters nipt met 3-5 van Cross Smash 1. Team 4 heeft de punten onderling verdeeld met Unicum 2. Het werd 4-4. Het eerste herenteam zet het aantal winstpartijen door en heeft uit 3-5 gewonnen van Wassenaar.

Door Redactie