BC Sluyk Lekkerkerk sluit seizoen af met winst

LEKKERKERK: het eerste team van BC Sluyk Lekkerkerk heeft de laatste wedstrijd van het seizoenm met 1-7 gewonnen. In Amsterdam speelde de Lekkerkerkers tegen mede-middenmotor Martinus Gaasperdam. Waar het eerste team geen promotiekansen meer had, was het voor het tweede team voor BC Sluyk Lekkerkerk des te spannender.

In de poule van het tweede is het ongemeen spannend in de race om te titel. Het verschil tussen Lekkerkerk en concurrent Alblasserdam was slechts 1 punt. Met een onderling resultaat in het voordeel van de Alblasserdammers moesten de Lekkerkerkers winnen met 8-0 en hopen dat Alblasserdam niet meer dan 6 punten zouden pakken. Helaas voor het tweede team pakte Alblasserdam 7 punten en was het verschil te groot voor Lekkerkerk.

Het derde team van BCL verloor met 2-6 van BC Dropshot uit Den Haag. Team 4 verloor met 7-1 van Alblasserdam 2. Team 5 verloor met 5-3 tegen Rap 1. Team 6 verloor met 3-5 van FTS 3. Team 7 won met 6-2 tegen Network 2 en team 8 verloor met 8-0 van Raptim 1.