Nipte zege BC Suyk Lekkerkerk

Het eerste team van BC Sluyk Lekkerkerk wist na een pittige avond te winnen van Helios SB. De lekkerkerkers pakte vijf punten.

De punten werden bij de dubbelpartijen verdeeld. De heren wisten een punt te pakken, maar de dames moesten net hun meerdere erkennen in de tegenstanders. Hierna mocht het team aantreden voor de enkelpartijen, Colin Barrow, Maarten Timmer en Chimay van der El wisten de punten te pakken voor het team. Met een 4-2 voorsprong traden de Lekkerkerkers aan voor de mixpartijen. Colin en Sanne verloren deze na twee pittige sets, maar Maarten en Chimay wisten de overwinning nog binnen te slepen. De wedstrijd eindigde in een 5-3 overwinning.

Het tweede team sloeg hard toe en won uit met 0-8 van de Zender 1. Met nog een wedstrijd te gaan is alles nog mogelijk voor het kampioenschap. Team drie won uit met 2-6 van TFS 6. Het vierde team heeft 7-1 verloren van Bbs 1. Het door Vermeulen autoschade gesponsorde vijfde team speelde 4-4 tegen Apollo. Het zevende team verloor met 7-1 van Selecta. Team 8 en het herenteam verloren beide met 3-5.