gratis speelmaand bc sluyk lekkerkerk

September = vrije speelmaand

Het is inmiddels een traditie te noemen: de vrije speelmaand van onze club in september. Deze maand staat daarmee in het teken van mensen kennis te laten maken met de badmintonsport bij in de Bakwetering.

De afgelopen week zijn er in Lekkerkerk zo’n 3500 flyers bezorgd door onze leden. Deze grote operatie werd door Joep en Cavoa in goede banen geleid. Nu is een flyer een prachtige start en is het aan de leden om het een goed vervolg te geven. Tijdens de eerste jeugdtrainingen mochten we al nieuwe aspirant-leden verwelkomen en hopelijk zal de donderdag ook nieuwe leden opleveren. Aan de spelers van onze club de vraag om donderdag langer te blijven en mee te spelen met nieuwe leden en tijdens jeugdtrainingen een steentje bij te dragen door te komen helpen.

Nieuw deze vrije speelmaand is het vervroegen van het Ouder-Kind-toernooi. We hebben dit vrolijke toernooi aan het einde van september, om niet alleen de jeugdleden te blijven enthousiasmeren, maar ook ouders kennis te laten maken met het warme nest, wat BC Sluyk Lekkerkerk is.

Door Redactie