Het door Amicitia gesponsorde eerste team  heeft een sterk seizoen positief afgesloten door met 6-2 te winnen van Alblasserdam.De wedstrijd ging in het begin gelijk op. Waar de herendubbel verloren ging, wisten de dames hun partij wel te winnen. BCL liep hierna uit door al de singel-partijen in winst om te zetten. Colin en Sanne pakte het zesde punt van de avond. Jasper en Cavoa trokken na een spannende, gelijkopgaande partij net het kortste eind wat een eindresultaat van 6-2 opleverde. Het team is op overtuigende wijze geëindigd op de tweede plek in de competitie, waardoor het mag blijven hopen om als ‘beste nummer 2’ mee te promoveren naar de landelijke derde divisie.


Het Team 2, van de Vries en Verburg, is een lastig seizoen sterk geëindigd. Het team speelde op de laatste speeldag met 4-4 gelijk tegen nummer 3: Velo 7. Ondanks degradatie uit de landelijke vierde divisie mag het team trots terugkijken op een mooi en sterk jaar.


Dit zelfde geldt voor het door de Onderlingen gesponsorde derde team. Met een knappe 3-5 overwinning boekte het team de eerste overwinning van het seizoen. Dit was echter net niet genoeg voor handhaving, waar het 4 punten voor te kort komt. Het Team 4 van Vermeulen Autoschade is, mede door een 3-5 overwinning op de laatste speeldag bij Shuttle 74, op een zeer mooie derde plek geëindigd in haar competitie.


Hoogtepunt van dit competitiejaar was te vinden bij het door Jordens Medisch Centrum gesponsorde Herenteam 1, dat kampioen is geworden in de mannen nylonklasse. Voordat de laatste speelronde begon kon het team al niet meer worden achterhaald door de achtervolgers. Door ook de laatste speelronde nog met 2-6 te winnen, is het team met een flink verschil in punten naar de nummer twee geëindigd. Marco, Ruud, Lars, Daan en Jeffrey zijn eerder deze week gehuldigd in bijzijn van hun clubgenoten!


Het door Kick Collection gesponsorde Herenteam 2 is het seizoen geëindigd met een 3-5 nederlaag tegen Network. In een mooi en leerzaam seizoen is de zesde plek hiermee een feit.


Voor het jeugd pilot team zit het eerste deel van het jeugdseizoen er op. Met een 4-1 overwinning op de leeftijdsgenoten van Nerash is het team op een knappe vierde plek geëindigd. Over een week gaat het reguliere jeugdseizoen van start waar deze toppers ook weer in actie zullen komen. Wij wensen hen en de overige jeugdleden alvast heel veel plezier!

Door Redactie