Deze week kwam het eerste van BCL1 uit tegen VELO 6. Zowel de thuis- als uitploeg was niet van plan punten gemakkelijk gewonnen te geven, wat leidde tot een wedstrijd met 6! driesetters waarvan BCL er vier wist te winnen. De heren- en damesdubbel  werden gewonnen. De vier singles werden verdeeld: Colin en Sanne verloren net aan, waar Jasper en Chimay hun partij wisten te winnen. Colin en Sanne wonnen in twee sets, waar Jasper en Cavoa deze in drie sets de goede kant op wisten te trekken. Team 1 pakt 6 belangrijke punten tegen een sterk VELO en blijft op die manier in de top 3 meedraaien.

BCL M2 mocht thuis aan de bak tegen BC Vianen M1. De heren wisten de dubbels helaas niet te winnen. Remi en Brent verloren samen de dubbel, maar wisten los van elkaar wel beiden hun single in drie sets te winnen. Dit waren de enige twee punten die het door Kick Collection-gesponsorde team deze week binnen wist te halen. Lars en Jan moesten hun meerdere erkennen in de tegenstanders tijdens hun single. De wedstrijd eindigde in 2-6 voor Vianen M1.

BCL 2 wist thuis niet te winnen van Onderons 1. Het werd 2-6. BCL 3 nam 1 punt mee naar huis waar het uit speelde bij Shuttlek, te Krimpen aan de Lek. Team 4 verloor deze week met 3-5 in Brielle. Het eerste herenteam van BCL verdeelde de punten met BC Nerash.

Door Redactie