BC Sluyk Lekkerkerk 1 weet na winst van vorige week ook deze week tegen The Flying Shuttle 5 uit Barendrecht te winnen. Colin Barrow, die na 2 wedstrijden blessure weer meespeelde, wist met Jasper Hak de herendubbel in 3 sets te winnen. Chimay en Sanne hadden minder moeite met hun tegenstanders en wonnen in 2 sets. De punten in de singles kwamen deze week van de heren. Colin en Jasper wonnen, waar de zussen Chimay en Cavoa hun enkels verloren. De punten voor de mixen werden door de Lekkerkerkers na 2 spannende driesetters mee naar huis genomen, waardoor het eindigde in een 2-6 zege.

Het door De Onderlingen-gesponsorde team 3 had deze week een zware dobber aan BC Alblasserdam 2. De dubbels werden onderling verdeeld. Lianne en Kim verloren de pot, waar Gerben en Stijn echter in 3 sets te sterk waren voor de heren van Alblasserdam. Het tweede en laatste punt van de avond werd binnengehaald door Gerben in zijn single. De zussen Camilla en Kim Okkerse wisten hun enkelpartij niet te winnen. Ook Stijn verloor zijn wedstrijd. Beide mixpartijen  gingen naar de tegenpartij en de wedstrijd werd in 2-6 verlies besloten.

Het eerste herenteam is op dreef en wist deze week met 7-1 thuis te winnen van DEO 2. Het tweede herenteam wist ook met ruime cijfers te winnen. Het werd 6-2. Ook het pilot-jeugdteam speelde deze week voor het eerst thuis. Zij verloren helaas met 1-4.

Door Redactie