LEKKERKERK- Het verenigingsleven kan niet zonder; lokale bedrijven die clubs een warm hart toedragen. Bij badmintonclub Sluyk Lekkerkerk tekenden afgelopen donderdag twee sponsoren bij, waaronder hoofdsponsor Sluyk Keukens en Badkamers uit Lekkerkerk.

Onder grote belangstelling van de spelersgroep waren Nico en Agnes Sluyk aanwezig om onder feestelijke omstandigheden hun krabbel te zetten onder een nieuwe verbintenis voor de komende drie jaar. Voor Nico inmiddels het zestiende seizoen dat hij met zijn bedrijf verbonden is aan de club. ‘’Ik vind het mooi hoe de club zich steeds blijft ontwikkelen. Als ik terugkijk naar de eerste jaren dat ik hier mocht sponsoren en nu, is het een club voor iedereen waarbij er ook steeds groei is. Daar ben ik trots op.’

Ook vanuit zakelijk perspectief is Sluyk blij met de aandacht: ‘’Via kranten en online doet de club ontzettend veel. De naam van de zaak wordt steeds genoemd in mooie berichten, dat is en blijft een belangrijk onderdeel van het sponsorschap.

Naast Sluyk, verlengde ook een andere trouwe sponsor van de Lekkerkerkers. Marco Oskam van Oskam ICT zette ook een krabbel onder een nieuwe verbintenis van drie jaar. ‘Ik vind de club een warm nest waar mijn hele gezin al jarenlang heerlijk kan sporten. Als je dat kan steunen in de vorm van sponsorschap doe ik dat graag!’.

Door Redactie