Dit weekend speelde het eerste team van BCL uit bij BV DEO. Het team kreeg haar eerste verliesronde te verduren. Zij namen maar 2 punten naar huis.

Met Joep van Milligen als invaller vertrok het eerste team zaterdagmiddag naar Nootdorp. Waar de tegenstanders in de herendubbel een maatje te groot waren voor de Lekkerkerkers, wisten Chimay en Cavoa de damesdubbel wel te winnen. Chimay was de enige die er in geslaagd is haar single te winnen deze speelronde. Zowel de mix van Chimay en Joep als die van Cavoa en Werner werd helaas in 3 sets verloren. De wedstrijd eindigde in 6-2, met veel potentie voor de return-ronde.

Het door Vermeulen Autoschade-gesponsorde derde team van BC Sluyk Lekkerkerk kwam deze week in actie tegen BC Schoonhoven 1. Het team kent een moeizame start van het seizoen. In de onderste regionen van de poule knokt het team voor ieder punt. Deze week namen zij 2 punten mee terug naar Lekkerkerk. Roland en invaller Pieter Pols hadden een zware kluif aan de tegenstanders in de dubbel en wisten deze dan ook helaas niet te winnen. De gezusters Van Buuren wonnen de damesdubbel knap in 3 sets. Anouk van Buuren was de enige binnen het team die een single punt wist te pakken, hoewel Pieter met zijn driesetter ook erg dicht bij een overwinning kwam. De mixen werden tevens door de tegenstanders gewonnen, waardoor het eindigde in 6-2.

Team tweede herenteam wist het spannend te houden en verdeelde de punten onderling. Voor hen eindigde de wedstrijd in 4-4.