Na een voorzichtig gelijkspel van vorige week, wist het eerste team van BC Sluyk Lekkerkerk in de tweede speelronde flink uit te halen tegen BC Quintus. Het team won met 8-0.

Zowel de heren- als damesdubbel werd in twee sets gewonnen. Ook in de singels waren Colin, Werner, Cavoa en Chimay te sterk voor de tegenstanders. Met nog twee mixen te spelen, wisten de koppels Colin/Chimay en Werner/Cavoa ook de laatste twee punten binnen te harken. De wedstrijd eindigde in een 8-0 overwinning.

Het door De Vries & Verburg gesponsorde tweede team kwam deze speelronde ook uitstekend voor de dag. De herendubbel werd nipt verloren, maar de dames wisten de stand gelijk te trekken. Daarna mochten Stijn, Daisy, Gerben en Denise aantreden voor de singels. Alle partijen werden gewonnen, alleen Gerben kon zijn partij niet afmaken door een geblesseerd geraakte tegenstander. Hierdoor was er nog maar één mix te spelen die door de lekkerkerkers werd gewonnen. Team twee won 6-2 van BC Cross Smash 1.

Het derde team mocht net als het herenteam (2) de strijd aangaan met BC Network. Waar team drie het zwaar had en 1-7 verloor, pakte het herenteam vier punten. Tot slot wist het eerste herenteam 6-2 te winnen van BC Lansingerland.

Door Redactie