Deze week was het voor de teams van BCL de tweede keer dat er thuis in de Bakwetering werd gespeeld. Al met al anders dan normaal gezien de aangescherpte maatregelen, maar gelukkig mag de club nog competitie spelen.

Met invaller Joep en tevens met de terugkeer van Sanne van Buuren begon team 1 aan de wedstrijd tegen Dropshot. Het herenduo Werner en Joep slaagde er helaas niet in om de herendubbel te pakken. Sanne en Cavoa wisten de damesdubbel zonder al te veel moeite te winnen. Het enige enkelpunt werd gewonnen door Chimay, hoewel Sanne met een driesetter ook erg dicht bij een overwinning kwam. De mix van Chimay en Joep werd helaas verloren. Die van Cavoa en Werner leverde na een spannende driesetter wel een punt op. Het team wist zo 3 punten in de wacht te slepen.

Het door Jordens Fysio Medisch Centrum gesponsorde heren team van BC Sluyk Lekkerkerk kreeg BC Ouderkerk op bezoek. Er werden maar liefst vier 3-setters gespeeld, waarvan er één niet gewonnen werd. Deze ene driesetter is dan ook het enige verliespunt voor het team. Waar Marco & Pieter de dubbel in 3 sets verloren, wonnen de duo’s Lars & Daan, Marco & Pieter en Daan & Jeffrey de dubbels wel. Ook de singles van Pieter, Jeffrey, Daan en Lars leverde punten op voor de thuisclub. Ze wonnen 7-1 van Ouderkerk M1.

BCL 2 had een pittige tegenstander, en wist helaas maar 2 punten te pakken deze week. Aan het eerste team van Ouderkerk had ons 3e team een zware kluif. Lekkerkerk verloor met 2-6. BCL M2 had tevens een zware avond, met een 0-8 verlies tegen Bodegraven.

Door Redactie