Wisselende resultaten BC Sluyk Jeugd

Het door Oskam Consultancy ICT gesponsorde jongensteam heeft op bezoek in Woerden bij Unicum een nederlaag geleden. Waar het team het eerste deel van de wedstrijd knap mee kwam tot 2-2, bleek de tegenstander in het laatste deel van de wedstrijd toch een maatje te groot: 6-2 voor het thuisteam.

Het eerste team van de Rabobank-jeugdafdeling van BC Sluyk lekkerkerk heeft een 3-5 nederlaag geleden tegen de sterke koploper: BC Mix.

Het 2e jeugdteam heeft in haar zware poule met 2-6 verloren van Silver Shuttle. Team 3 wist wel te winnen. Het werd maar liefst 7-1 voor ‘de Lekkerkerkerks’.

Team 4 wist met 5-3 te winnen van Quintus. Het vijfde BCL jeugdteam heeft met 8-0 verloren van ‘de buren’ van Blue Sky.

Het Opstap team ging helaas met een nederlaag terug vanuit Naaldwijk. Het werd 6-2 voor het thuisteam: BC Mix.