SONY DSC

Gisteren was het dan helaas al weer zo ver: de laatste badmintondinsdag van dit seizoen. In plaats van de reguliere training, werd er een eindeseizoenstoernooi georganiseerd. Tijdens dit toernooi speelde iedereen met elkaar, door elkaar. Jong, oud, groot, klein: het maakte allemaal niet uit. Het was vooral heel gezellig! De opkomst was groot en de aanwezigheid van muziek heeft bij een aantal spelers een aantal danspassen en pirouettes teweeg gebracht. Wat blijkt? (Sommige) Badmintonners zijn best wel soepel in de heupjes!

Zoals gezegd was het dus de laatste dinsdag van het seizoen 21/22. Maar daarnaast was het ook de laatste training van onze trainer, Peter Kuypers. Peter gaat ons zoals bekend helaas verlaten en een mooie uitdaging tegemoet bij BC Hillegom. Gisteren is Peter dan ook toepasselijk in het zonnetje gezet en bedankt voor de 3 jaar dat hij ons met veel plezier en inzet training heeft gegeven. Wij wensen hem nogmaals veel geluk bij deze vereniging. Peter, het ga je goed!

Al met al, een geslaagde avond.

Onderstaand een sfeerimpressie van deze avond. Afbeeldingen zijn verzorgd door onze huisfotografen Rob van Rossum & Silas Schouwenaar (waarvoor dank!).