Beste leden,
Afgelopen zaterdag was het voor de meeste teams de laatste thuiswedstrijd van de jeugdcompetitie! Deze ochtend werden de teams en teambegeleiders bedankt voor hun inzet en was er tevens reden voor een mooi feestje: Team 1 is Kampioen!
Afgelopen zaterdag was voor team 1 de laatste wedstrijd, waar thuis nog een 7-1 overwinning werd binnengesleept. Met kop en schouders stak het eerste team van BC Lekkerkerk uit boven de concurrentie en wisten zij zelfs alle 10 de wedstrijden in hun poule te winnen! Ongeslagen kampioenen dus! Met de laatste overwinning op zak, was het tijd om deze toppers welverdiend in het zonnetje zetten en hen te huldigen. Femke Snoei, Amber den Hartog, Jonna van den Biggelaar, Ruben Breuker, Alexander den Hartog, Job Hoogendoorn en Daniel de Waal: Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!
Team 2 heeft daarentegen een wat zwaarder seizoen gehad, waarin uiteraard hard gestreden werd voor iedere punt. Zij eindigen na dit seizoen in de onderste regionen van de poule.
Hoewel team 3 nog niet helemaal klaar is met de wedstrijden, lijkt het team een mooie 2e plaats te gaan behalen in de poule! Knappe prestatie!
Al met al, doet de door Tekstbureau Snoei gesponsorde jeugdafdeling uitstekende zaken! BC Lekkerkerk is enorm trots op alle teams en natuurlijk ook op alle teambegeleiders die zich hebben ingezet om deze teams goed te ondersteunen!
Het is fijn om de jeugd na zo’n lange tijd weer te zien strijden om de competitiepunten maar het is vooral fijn om te zien dat alle teams het enorm gezellig hebben! Daar draait het uiteindelijk allemaal om!

Door Redactie