BCL Team 7

Het door “Hoogendoorn Transport” gesponsorde zevende team heeft de punten eerlijk verdeeld met het vierde team van Nerash. De Lekkerkerkse brigade kwam uitstekend uit de startblokken wat resulteerde in een prima overwinning voor Colin & Daniel in de herendubbel. Imme en Lindsey moesten hun meerdere erkennen in hun damesdubbel opponenten: 1-1. Job en Lindsey brachten de tussenstand vervolgens op 1-3 door met overtuigend spel hun singel partijen te winnen.

Colin en Imme wisten, ondanks zeer goed spel, hun singel partijen niet in winst om te zetten wat de tussenstand weer in evenwicht bracht. Na twee heuse ‘thrillers’ van mix-partijen eindigde de wedstrijd in 4-4. Want waar Daniel en Lindsey na 3 sets als winnaar van de baan stapte, trokken Job en Imme na een slopende partij net aan, aan het kortste eind: 4-4.

Het eerste team van de BCL jeugd heeft 4 punten overgehouden aan de uitwedstrijd bij en tegen BC Drop Shot. Team 2 ‘snoepte’ 3 punten af van de sterke koploper Nerash.

Team 3 verloor met 7-1 van Alblasserdam. Team 4 was met 6-2 te sterk voor Schipluiden. In een heuse derby deelde het vijfde team eerlijk met BC Shuttleq. Team 8 pakte 2 punten tegen het vierde team van Tab Fly Over: 2-6.

Door Redactie