De jeugdcompetitie is weer begonnen! Met de Rabobank als nieuwe hoofdsponsor van de gehele jeugdafdeling van BCL & teamsponsor van het eerste jeugdteam, gaan onze jongste toppers de strijd aan met hun tegenstanders. Dit jaar is BC Sluyk Lekkerkerk door 7 teams vertegenwoordigd in de jeugdcompetitie.

We wensen alle teams heel veel succes maar bovenal heel veel plezier toe komend seizoen!

Voor een aantal teams was afgelopen weekend het eerste speelweekend en voor sommige teams is dat komend weekend. Zo zal het eerste jeugdteam aankomend weekend aantreden tegen BC Mix.

Het tweede jeugdteam mocht wel al aan de bak. Thuis werd er heel knap met 5-3 gewonnen van BV Onder Ons. Ook team 3 ging erg goed van start. Met maar liefst 7-1 werd BC Mix verslagen in sporthal de Bakwetering. Team 4 trok na een hoop spannende wedstrijden net aan het kortste eind. Op bezoek bij ‘de buren van Shuttlek’ verloor het vijfde team met een minimaal verschil. Het werd 5-3 voor het thuis team. Team 7 had in BC Dynamo Sassem een sterke opponent. Het werd 7-1 voor het team uit Voorhout.

Ook het Lekkerkerkse ‘Opstapteam’ speelde haar eerste wedstrijd. In de thuiswedstrijd tegen BC Randstad werd het 1-7 voor de bezoekers.

Door Redactie