Afgelopen weekend was de laatste speelronde voor de Rabobank jeugdafdeling van BCL van het seizoen 2019. Waar het eerste jeugdteam een week eerder haar laatste wedstrijd al had gespeeld, was er wel nog een vijftal andere teams dat in actie kwam.

Zo mocht het door Hoogendoorn Transport gesponsorde tweede team aan de bak tegen het sterke Nerash. De Lekkerkerks vochten als leeuwen maar waren helaas niet opgewassen tegen de kersverse kampioen van haar afdeling. Het werd 1-7 voor het uitteam.

Ook het derde team van Multicolore speelde tegen de koploper. Bij een overwinning had het team zelf ook nog kans om kampioen te worden, maar helaas lukte dit net niet. Het werd 2-6 voor Phoenix, dat het kampioenschap daarmee veiligstelde. Op bezoek bij The Flying Shuttle Barendrecht, nam het door Oskam ICT Consultancy gesponsorde team 4 drie punten mee naar huis. Het werd 5-3 voor het thuisteam. Ook het vijfde team kwam in actie tegen Nerash. De Lekkerkerkers namen 3 punten mee terug naar huis. Het door Luyten Verwarming gesponsorde jongensteam boekte een goede overwinning op DKC. Het werd 5-3 voor het thuisteam. De jongste jeugd van het opstapteam mocht in een thuiswedstrijd aantreden tegen Cross Smash. Het werd 2-6 voor de bezoekers.

Waar de meeste teams een pittig seizoen hadden waar de wedstrijdresultaten misschien niet altijd uitvielen zoals gehoopt, was het belangrijkste resultaat wel zoals verwacht: een hoop lol en speelvreugde binnen alle teams! En daarom zijn we weer hartstikke trots op onze jeugdafdeling!

Door Redactie