Het eerste jeugdteam van BC Sluyk Lekkerkerk heeft op bezoek in Den Haag bij BC Onder Ons met 5-3 verloren. Het vlaggenschip van de jeugdafdeling van BCL kwam net te kort om een gelijkspel mee terug te nemen naar Lekkerkerk.

Het derde team van BC Lekkerkerk heeft een pittige week achter de rug. Deze toppers kwamen deze week maar liefst tweemaal in actie! Begin van de week werd er op bezoek bij de buren van Shutllek met maar liefst 0-8 gewonnen. In het weekend wist het team daar ook nog eens 4 punten aan toe te voegen door met 4-4 gelijk te spelen tegen Vlietwijk.

Het door Multicolore gesponsorde vierde team had een erg zware dobber van het weekend. In sporthal de Bakwetering ging het met 0-8 onderuit. De tegenstander was helaas een maatje te groot. Neemt niet weg dat het team heeft gestreden voor wat het waard is! Ook team 5 wist de winst niet in Lekkerkerk te houden. Er werd met 2-6 verloren van BC Schollevaar. Het herenteam van team 7 heeft na een moeizaam begin in de competitie een knappe 6-2 overwinning geboekt op Wassenaar.

De jongste jeugd van het ‘Opstap team’ had een zware kluif aan SNA Badminton. Het werd 7-1 voor het thuisteam.

Door Redactie