Het eerste seniorenteam speelde dit weekend de laatste wedstrijd om zich te kunnen plaatsen voor de tweede ronde in het bekertoernooi. Het team wist met 3-2 te winnen van BC Alblasserdam en is daarmee verzekerd van de volgende ronde.

Ook de herenteams van BCL kwamen in actie. Het eerste herenteam wist knap 6-2 te winnen van BC Tab Fly Over. Het tweede herenteam trok helaas aan het kortste eind en verloor net met 3-5 van BC Raptim.

De jeugd had afgelopen weekend de tweede speelronde. Het door Hoogendoorn Transport-gesponsorde team 2 wist knap 6-2 te winnen tegen het 4e team van BC Blue Sky. De herendubbel van Hamilton en Daniël werd na een spannende driesetter nipt gewonnen door de Lekkerkerkers. De dames Femke en Amber hadden iets minder moeite met hun tegenstanders waardoor de tussenstand 2-0 was na de dubbels. Waar Lindsey, Daniel en Amber hun singels zonder al te veel problemen wisten te winnen, sloeg Thimo er helaas net niet in om zijn single te winnen. Het team begon met een 5-1 voorsprong aan de mixdubbels. Deze werden onderling verdeeld: waar Hamilton en Femke hun mix verloren, waren het Thimo en Lindsey die wisten te winnen waardoor de wedstrijd eindigde in 6-2 winst voor BCL.

Het eerste jeugdteam wist uit met spannende partijen, 2-6 te winnen van Alblasserdam 2. Team 3 had het wat zwaarder, en verloor dit weekend met 6-2 van BC Cross Smash. De opstapteams doen uitstekende zaken en wisten beiden met 8-0 te winnen van hun tegenstanders. Al met al, dus een succesvolle speelweek voor BCL.

Door Redactie