Dit weekend was het voor de jeugd van BC Lekkerkerk eindelijk weer zover: De Clubkampioenschappen single! Al vroeg druppelde de eerste jeugd de sporthal binnen, de meesten van hen gekleed in het nieuwe clubtenue met daarop gedrukt de nieuwe hoofdsponsor van de jeugd: Tekstbureau Snoei. Een ontspannen sfeer, maar toch bij sommige leden een beetje spanning op het gezicht te zien. Zal het vandaag lukken om een prijs in de wacht te slepen? Een gezellige dag wordt het zeker!

Bij de kleinste jeugd werd er onderling om de winst gestreden door middel van uiteenlopende maar vooral uitdagende spelletjes. Serveren, hooghouden maar ook richtingsgevoel waren belangrijke elementen voor de clubkampioenschappen van de jongste jeugd.  Tot slot werd er uiteraard traditioneel afgesloten met een slurf. Deze spannende ochtend heeft tot de volgende top drie geleid:

  1. Julian Hoogendoorn
  2. Angelina De Jager
  3. Jop Den Hertog

Hoe graag de jeugdleden van de groepen 2 en 3 het ook zouden willen, er was voor hen helaas geen ruimte voor een slurf. Daar werden er reguliere wedstrijden gespeeld, met volle focus op de wedstrijden en tegenstanders. Zowel bij de meisjes als bij de jongens werd er flink gestreden om de winst en dus ook om de prijzen. De oudere jeugd heeft mooie partijen laten zien, waarvan sommigen zelfs in een spannende drie-setter wisten te winnen! De clubkampioenschappen jeugd single 2021 hebben voor de groepen 2 en 3 tot de volgende prijswinnaars geleid:

Groep 2:

DE:                                                                                                   HE:

  1. Sophie Broere                                                                      1. Lars Van Wijnen
  2. Samantha Den Oudsten                                                      2. Leon De Jager
  3. Lydia Van Der Lugt                                                              3. Casper Koedood

Groep 3:

DE:                                                                                                   HE:

  1. Amber Den Hartog                                                                1. Jop Heeringa
  2. Femke Snoei                                                                         2. Job Hoogendoorn
  3. Imme Roest                                                                           3. Alexander Den Hartog

We willen alle jeugdleden bedanken voor hun deelname en vooral voor de gezelligheid. Winnaars, van harte gefeliciteerd! Op naar de clubkampioenschappen dubbel en mix, op 15 januari 2022.

Door Redactie